MERSİN / AKDENİZ - Ahi Evran İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

İkinci dönemin ilk gününde öğrenci ve öğretmenlerimize şeker ikram ederek güzel ve başarılı bir dönem dileklerimizi ilettik

Şbt

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI (İOKBS) Başvuru ve Uygulama Kılavuzu 2024

Şbt

Yarıyıl tatili LGS hazırlık kampında öğrencilerimizle bir araya geldik

Şbt

Okulumuza su ve enerji kaybını önleme amaçlı damlama sistemi yapılmıştır.

Ock

1. Dönem karne heyecanını öğrencilerimizle yaşadık. Dinlenmiş şekilde çok daha iyi bir ikinci dönem geçirmeyi umuyoruz.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında "Buğday Tanesi" isimli filmi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla keyifle izledik.

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuz yakınlarındaki parka yapılan gezimiz neşe ile tamamlanmıştır.

Ock

Okulumuzda dönem sonu etkinlikleri kapsamında yapılan kitap okuma, mezun öğrenci buluşmaları, spor etkinlikleri, hitabet oyunları, meslek tanıtımları ve kelime oyunu  gibi çalışmalar devam etmektedir.

Ock

Okulumuz 8. Sınıf Öğrencilerine Lgs Hazırlık Çalışmaları Kapsamında Deneme Sınavı Yapıldı

Ahi Evran İHO Dede Korkut Okumaları Hikaye Yarışmasında birinci olan eserimiz

Ock

Tüm İslam aleminin mübarek Regaip kandili kutlu olsun.

Ock

Okulumuzda HAzırladığımız Panomuz ve Belirlediğimiz tsnıtım filmi ile Gülnar ilçemiz hakkında öğrencilerimizi bilgilendirme çalışmaları yaptık.

Ock

Okulumuzda yürütülen Kültürün İzinde Projesinde Aralık ayında Bozyazı İlçemizi tanıttık. Panomuzu hazırlayıp belirlediğimiz tanıtım videosunu izleyerek okulumuzdaki öğrencilerin Bozyazı ilçemiz hakkında bilgi sahibi olmasını sağladık.

Ock

Okulumuzda Yapılan "ANAHTAR KELİMELERLE HİKÂYE ANLATMA YARIŞMASI" sonucu 8/A Sınıfından Şeyma YENİGÜN 1. olmuştur. Öğrencimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Ock

Ortaokul Düzeyi Tütün Bağımlılığı Eğitimi materyalleri, sigaranın içindeki maddeler, sigara kullanımının kısa ve uzun vadeli etkileri, sigaranın tetiklediği hastalıklar, pasif içicilik, hayır deme becerisi, sigara bağımlılığı, sigara bıraktıktan sonra vücutta gerçekleşen olaylar gibi konularda bireylerin yeterli bilgi ve bilinç düzeyine ulaşması amacıyla rehberlik Servisi tarafından okulumuzdaki tüm öğretmenler bilgilendirilmiştir.