T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / AKDENİZ - Ahi Evran İmam Hatip Ortaokulu

ANAHTAR KELİMELERLE HİKÂYE ANLATMA YARIŞMASI

Okulumuzda Yapılan "ANAHTAR KELİMELERLE HİKÂYE ANLATMA YARIŞMASI" sonucu 8/A Sınıfından Şeyma YENİGÜN 1. olmuştur. Öğrencimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

                                                                     FARKINDAYIZ

Sevgi ve ben birbirimizle çok iyi anlaşırız. Günlerden perşembeydi dedik ki birbirimize, bir yere gidelim. Düşündük düşündük aklımıza gelen şeyler çok normaldi. Park, sahil, kafe vb. şeyler ta ki sevgi tarihi eserlerimiz diyene kadar. İlk önce dedim ki;

-Ya sevgi olur mu sence tarihi eserler? Dedim.

Sonra düşününce mantıklı geldi neden dedim kendi kendime hep park, sahil, kafe, sinema bir süre sonra sıkılıyoruz. Sonra karar verdik ve işte cuma günü annelerimizden izin alıp balıklı göle gidecektik. Hazırlandık ve cuma sabahı balıklı göle gittik. O kadar güzeldi ki Sevgiyle hayran kaldık, o balıkların güzelliği ve hala oradaki yapıtların sağlamlığı sanki bir an rüyadaymış gibi hissettik. Anlayacağınız biz kendi tarihi eserlerimize hayran kaldık. Haftaya gideceğimiz yerde göbekli tepe olacaktı ve şöyle bir karar aldık. Artık her ay bir tarihi eserimizi veya önemli bir müzeye gidip orayı gezecektik ve anladık ki illa bir yer gezeceğimiz zaman park, sahil veya kafe olmamalı tarihi eserlerimizi de gezip görmemiz gerektiğinin farkında olduk.

                                                                                                                                                     Şeyma YENİGÜN

                                                                                                                                                                 8/A

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.01.2024 - Güncelleme: 08.01.2024 12:57 - Görüntülenme: 106
  Beğen | 0  kişi beğendi