Mrt

Öğrencilerimiz sınıflarına ramazan köşesi hazırlayarak, bu mübarek ayın önemini ve güzelliğini gözler önünü sundu.

Mrt

Tüm Sınıflarımızın katılımıyla yapılan deprem tatbikatı başarı ile tamamlanmıştır

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında tüm sınıflarda “Atasözü/Deyim Resimleme” etkinliği yapılıp, panomuz öğrencilerimiz tarafından hazırlanmıştır.

Şbt

Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü başkanlığında, İl Rehberlik koordinatörü Hedef LGS projesine dahil olan İmam Hatip okullarının HEDEF LGS koordinatörleriyle il toplantısına katılım sağladık...

Şbt

Velilerle yaptığımız toplantıda deneme sınavı analizleri hakkında bilgilendirme yaptık..

Şbt

Akdeniz İlçe Müftüsü Sn. Necati GÜNDOĞDU gerçekleşen Berat Kandili Töreninde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programa katılım sağladı. Sn. Gündoğdu günün anlam ve önemi üzerine öğrencilerimizle konuşma yaptı.

Şbt

Tüm sınıflarımızla deneme sınavı yapılmıştır.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARA DÖNEM KAMP PROGRAMI DEĞERLENDİRME RAPORU

Şbt

Rehberliköğretmenimiz Neriman Kıvrak tarafından öğrencilerimize etkili ders çalışma semineri verilmiştir.

Şbt

Tüm sınıflarımızda 2. ders saatinde Teknofest bilgilendirmesi yapıldı.

Şbt

"Eğitimde Tek Yürek Projesi" kapsamında kardeş okulumuz Düziçi İHO öğrencileriyle beraber çevrimiçi ortamda Yazar Tuğba Coşkuner'le Söyleşi gerçekleştirildi.

Miraç Kandilimiz Kutlu Olsun

Şbt

6 Şubat depreminden etkilenen kardeş okulumuz Düziçi İHO ile öğretmenleirmiz ve öğrencilerimiz düzenlenen çevrimiçi toplantılarla biraraya geldi.

Şbt

Asrın Felaketi olarak adlandırılıan 6 Şubat Depreminin 1. yıldönümünde canlarını yitirenleri anıyor, yakınlarına sabırlar diliyoruz.

2. Dönem Başı Öğretmenler Toplantısı Yapıldı